Logo Sorsele Webbportal
VÄLKOMMEN TILL SORSELE/SUORSSÁ

Inkubator för dig som driver eget och vill ta nästa steg med ditt företag!

Evenemang › Generellt, Näringsliv

Inkubatorn är Go Business program för dig som vill växa i rollen som entreprenör, investera tid och få stöttning för att komma vidare med ditt företag. I inkubatorn får du djupdyka i frågorna som är viktiga för just ditt företag, du får verktyg för att kunna växla upp och support för att nå dina affärsmål. Du utför arbetet – vi bidrar med ny kunskap, coaching och Go Business community. Allt sker digitalt och du kan delta oavsett var i norra Sverige du befinner dig.

  • WORKSHOPSERIE I 6 DELAR
  • COACHSAMTAL HELA TERMINEN
  • GO BUSINESS COMMUNITY
  • FIKATRÄFFAR ONLINE

Vårens Schema:

9 februari - GO In - Kick off!
Nu kör vi! Lär känna gruppen och inspireras av en erfaren entreprenörs historia. Fokus på nuläge, vision och din handlingsplan för terminen.


23 februari - GO Brand
Bygg din business så att den sticker ut och tilltalar marknaden. Fördjupa dig i ditt vad, hur och varför. Vilka är kunderna och hur kan du få dem att välja just ditt företag?


23 mars - GO Forward
Hur tjänar du pengar på det du gör? Fokus på paketering, prissättning och intäktsmodeller – för att hitta det bästa upplägget för just din business.


13 april – GO Sales
Dags att ta tag i ditt sälj och din marknadsföring. Hur säljer du dina produkter och tjänster? Ta del av tips och tricks för att boosta din försäljning.


11 maj - GO Pitch
Sälj dig själv med självförtroende! Övning i att pitcha, argumentera för din sak och presentera med finess.


1 juni – Level Up
Nu ska du få presentera ditt företag för en extern expertpanel. Du får chansen att dela med dig av dina utmaningar. Expertpanelen vägleder dig i hur du kan ta nästa steg för att uppnå dina visioner och skapa långsiktig lönsamhet.

 

Det är kostnadsfritt att delta och allt sker digitalt!

Ansök senast 26 januari och det gör du HÄR!